Doporučte nemovitost k prodeji nebo k pronájmu. Odměníme vás! | Jíří Váhala

Doporučte nemovitost k prodeji nebo k pronájmu. Odměníme vás!

13. 12. 2023

Doporučte nemovitost k prodeji nebo k pronájmu. Odměníme vás!
Víte o nemovitosti ve vašem okolí, která se bude prodávat? Znáte někoho, kdo se chystá pronajmout svůj byt nebo dům? Doporučte majiteli moje služby a odměna vás nemine.
Manželé s dětmi a náročným zaměstnáním se rozhodli prodat svůj dům a přestěhovat se blíže k zaměstnání, aby nemuseli trávit tolik času dojížděním do práce a s dětmi do školy a za jejich koníčky. Pokoušeli se dům prodat sami. Výsledkem bylo, že ani po několika měsících nemovitost nedokázali úspěšně prodat. Jejich kamarádka se jednoho dne odhodlala nám zavolat a domluvit si s námi schůzku u kávy. Chtěla zjistit možnosti, které nabízíme klientům za Doporučení.

Prodává nebo pronajímá nemovitost někdo ve vašem okolí?
Na trhu s realitami se situace neustále mění. Máte ve svém okolí někoho kdo prodává nebo pronajímá nemovitost? Možná denně chodíte kolem zchátralého domu nebo zanedbaného pozemku, o které se nikdo nestará. Nebo se vám někdo z vašich známých zmínil, že se chce stěhovat. Ať je situace jakákoliv, za doporučení nemovitosti nic nedáte. O nemovitost, která se jeden den zdá být neprodejná, se po důkladné přípravě a skvělé prezentaci o několik dnů později přetahuje hned několik vážných zájemců. Realitní kancelář je místem, kde se přání prodávajících potkávají s plány potenciálních kupujících.

Ozvěte se nám a odměna vás nemine

Za vaší všímavost a vstřícnost vás odměním. Ano, snadné zlepšení nejen rodinného rozpočtu. Za každé doporučení vedoucí k úspěšnému uzavření realitního obchodu vám vyplatíme předem sjednanou odměnu z prodejní ceny nemovitosti.

Co byste měli udělat?
Pokud víte o někom, kdo chce prodat nebo pronajmout svou nemovitost, ozvěte se nám. Společně probereme vše potřebné. Sepíšeme s vámi jednoduchou smlouvu, ve které se vám zavážeme po úspěšném dokončení obchodu vyplatit sjednanou odměnu. Předáte nám jen kontakt na majitele a my se již o vše postaráme. Spojíme se s majitelem nemovitosti a připravíme ji k prodeji nebo k pronájmu. Najdeme vhodného zájemce a po uhrazení provize vám vyplatíme sjednanou odměnu. Tak na co ještě čekáte?

A co vlastně hledáme?
U nás se snažíme vyjít vstříc všem zákazníkům, kteří hledají nemovitost k prodeji, ke koupi nebo k pronájmu. A jaký je současný trend? Lidé se obvykle poohlížejí po rodinných domech a bytech všech velikostí bez ohledu na lokalitu. Mladé rodiny často hledají stavební pozemky k výstavbě rodinného domu v klidnějších městských částech nebo na vesnicích. Poptávka je také po rekreačních nemovitostech s možností sportovního vyžití v blízkosti. Výjimkou ale nejsou ani investiční nemovitosti a pozemky v historických centrech velkých měst. Nesmíme ale zapomínat ani na firmy, které chtějí rozšířit své podnikání o nové kanceláře, sklady či výrobní prostory. Nebráníme se ani nemovitostem určeným k rozsáhlým rekonstrukcím.

Jestli se vám zdá dům, byt nebo pozemek nezajímavý, u nás můžeme vědět o někom, kdo právě takovou nemovitost již dlouhou dobu hledá.
Proč nevyjít štěstí vstříc a neudělat radost někomu jinému? Nyní se již stačí ozvat.